Wednesday, 16 November 2011

cari jodoh online

assalamualaikum (:
mood : lapar (chicken egg burger sebelah jee)
sekarang : kat katil
minuman : f&n orange
otak : kosong
aku nak mulakan entri aku dengan gelak 
hahahahahaha 
cehhh .. cari jodoh online  ?? boleh aje , heheh .. aku tak suka sngat dengan jodoh online nih tp tak dinafikan mmg ade .. tp kalau ade ape slh ny kan . huhu .. takde r .. kesian pkwe ku . heheh .. since aku dah nak abis sem nih boleh tak aku "ngereco"? heheh ..
am i byk mulut en ? nak kenal aku lebih dekat , yes i am .. mulut satu tap cakap manyak sgt .. kalau baru2 nak kenal tu tak yah laa nak tgk aku cmtu .. 
weee .. boring sgt . aku da celoteh tak tentu pasal nih ..tak tau nak citer ape pasal cari jodoh online . suka suku aku jee letak tiltle macam tu dah tlintas kat usus2 otak aku tadi ..
tadi pegi beli burger kat cafe dgn kengkawan , pastu ade satu anjing yg takde kaki blakang satu .. nak lalu tmpat kami makan , pas tu aku terus meloncat tanpa rasa segan silu kat orang cafe .. pas anjing tu lalu aku malu .. anjing pnya pasal laa nih .. tp sian kat anjing tu .. malang nya kau tak blh dipegang kan anjing . kalau kau bleh dipegang sudah ku belai2 kamu macam aku belai kucing ku sehingga dicakar dengan teruk kat kaki aku . bedarah ... haishhh .. 
otak dah blank .. nak makan burger dulu .. ambik energy ..

bye2 ..
jangan lupa senyum kat aku pnya entri .. (:

0 comments:

/