Tuesday, 22 November 2011

1st exam di IPT

sekarang : macam biasa atas katil
perut : lapar (tertdo , tak makan tgh ari pn)
otak : jem sikit pas exam pg tadi
minuman : air mineral botol besar jnama derex
makanan : takde pn

assalamualaikum n hye hai hye (:

sy rara shisa laa nak bukak entri kali ini ttg diri ini pertama kali dudok exam utk ipta pnya exam .. serius , tak nervous tp blur masuk dewan besar ..pg tadi paper accounting , masuk2 jee pntu dewan tgk byk sgt kusi and meja dari kanan dewan sampai laah ke kiri dewan.. huhu .. 1st tme merasa .. pastu aku pn dudok laa kat meja nom 168 . classmte suma dok sebaris jee . sebelah aku budak sem 6 (final sem) belah kann n kiri aku .. dpt je paper , disuroh tulis nama kat slip kehadiran .. aku dgn tak tau pape .. belek ketas depan blakang mncari ..budak sebelah aku smpat lagi gelak . bengong btol . hhaha ..  biasalah kan . baru sem 1 , 1st tme dok final exam macam tuuu... nnti sem 2 dah pandai dah .. taknak blur2 lagi ..


accounting subjek is my fav subjek . yelah , dah ambik kos account .. haha .. subjek blh tahan susahnyee .. and aku tak sangka2 ayat tu blh kluar lgi sdang kan aku mmg tak blajar pn .. so aku pn buat jee laa .. tnpa mengira apa pn tjadi pada BALANCE SHEET  aku ... aku mmg dah tau mesti tak imbang pnya (memang tak imbang pn ) taknak buang masa kat situ .. aku teruskan usaha aku buat TRIAL BALANCE . jeng jeng jeng ... fav sub topic kuu .. mestilah imbang .. ahaha .. suka2 . 23 marks dah tau komfom dpt (yakin laa sgt) ..

lastly yg kluar is CONTROL ACCOUNT .. oh my god , aku tawakal jee buat .. stgh jam lagi nak abis aku msih buat adjustment tadi .. nasib baik smpat abis .. takde nak hafal format pn sblom tu . main logik jee ..

satu paper dah abis .. tinggal 3 lagi .. yee yee ..

okelaah .. nak g makan .. kawan dah bgun tdo .. 

bai bai .. bye bye ..

||(o.O)||


0 comments:

/