Tuesday, 29 November 2011

jatuh cinta dengan video YOUTUBE

sekarang : dalam bilik sendiri di rumah
minuman : skyjus
makanan : takde
mood : perindu (haha)
assalamualaikum dan helloo(:

wassupp doe ??!! hahaha ... ari ni entri ku pasal video kat YOUTUBE .. 
JATUH CINTA DOE !!!!

hahaha(xde makne nyaa!)

mse kat asrama ari tu kawan ku buat bising dalam blik gelak tgk youtube entah pape .. so , dengan hati yang taktahan jiwa meronta nak tau jugak die tgk video ape.. dah tgk .. aku ikt sma tgelak .. serious ! best giler .. 
aku mmg jenis org yang jarang online .. nak search ni search tu mmg malas pnyaa ... sejak ari tuu . aku giler mncari video2 kelakar kat youtube .. n akuu jatuh cnta kat vdeo mcm tuu ..yang aku tau famous kat youtube sblm ni yuna, najwa latif , tu pn dah jadi artis .. sekarang ni .. taknak tgk yang nyanyi2 . tgk pelakon youtube pulak ..

jum ..

mamat nih dah lama famous kat youtube , aku je baru tau ..

"MATLUTHFI"

sekarang nih .. aku tgh mngmpul koleksi2 terbaik video youtube die . *heheh* 



hahaha .. serious ? lawak gler .. ada jugak video die ni yang bg pengjaran .. bagus2 .. 

KEEP IT UP!

well .. yang famous bukan setakat matluthfi jee .. ade lagi sorang nih .. peberet ku jugak .. anwar hadi .. best doe !! and maria elena (steady gak muslimah nih buat vdeo) 

diorang tiga nih top3 daripada top10 malaysian youtubers ..

search oke


TENGOK VIDEO DIORANG 

BEST 

okelaa .. smpai sini je aku promot mempromot nih .. next time aku promot yang lain pulak ..

babai guys 


||('')(^-^)('')||

jangan lupa senyum 


notakaki : aku nak masukkan sekali vidoe tu , tp line slow(kes malas) .. so .. klik je la kat nma diorang tu yee .. sekian , tengs :)



0 comments:

/