Sunday, 20 November 2011

OMO

mood : buuurinng
sekarang : atas katil b2 2.1(2)
perut : masih kenyang
otak : teringat ingat
hati : terguris
assalamualaikum(:

entri aku kali ni nak citer pasal "OMO" .. cehh , ntah pape jee citer .. OMO is sabun cuci .. sarawakians call omo utk semua sabun cuci .. fakta yee ..

jeng jeng jeng 

ni nak citer .. masa kelas marketing hari tu , lect nak kitorang buat produk .. lect bagi masa 2 mggu tak silap .. tp group aku buat last mnt .. haha ..group lain suma produk cantik2 , laptop laa , tudong laa , lens laa , makann ringan ... pas tu . group aku laa paling terok kena oleh lect ... tu lah kerja last mnt .. report pn ktorang blh hanta tak ikut tme .. ari esok tu pula kami hantar beserta dgn contoh produk .. 

nama syarikat pn aku blh letak PENGUIN INCORPORATION .. tak thu blh telintas sbb aku edit produk tu dengan gambar penguin .. hahaha .. 


cantik tak ? heheh ..

suka suku je kan buat nih .. edit gna paint and photoscape jee tu .. simple rite ..

OMO stand up for :
"Offering More Occult"

oke laa .. ni je nak bg tau .. 

babai bubui boboi

||(O.o)||

0 comments:

/