Tuesday, 29 November 2011

sibling(:

sekarang : penat menaip
bibir : kering sgt
perut : lapar tak mau makan dulu
mood : geram tgk adk abiskan paper a4 o_o

assalamualaikum dan helloooo (:

entri aku kali ni aku nak tnjuk gmbar2 adk bradik angkat ku dan anak die serta keluarga besar die ..
nnti aku akan tunjukkan CARTA KELUARGA dia ...

kisah angkat terangkat ni bermula dengan laki nih dtg rumah .. laki tu masih kecik ag .. sekrang laki tu dah tua bangka .. serious tua dah .. pas lama2 dah bela laki tu, dtg pulak pmpuan nih .. pmpuan ni pn masih kecik gak tme dtg umah .. keluarga ku terima diorang seadanya .. tak lama pastu .. dapat tau pmpuan tu mengandung .. haaaisssshhh ,.. kecik2 dah mengandung .. nak buat mcm mna ,yg buat tu laki tadi tu lah .. 

____________________________________________________________________

pas bapa ari ,, bapa minggu ,, bapa bulan .. terlahirlah anak kembar 3 dari pmpuan tu .. comel2..  bapa ari pas diorang lahir , 2 lagi mati .. kesian tgk .. tinggal lah satu tu .. kiut sgt .. jadi ktorang panggil dengan nma timangan "pinky"

_______________________________________________________________________

tak lama pas pinky tu lahir, dapat tau laki tu curang and kahwin lain .. si pmpuan tu dptlah madu .. dapat tau lagi madu tu mengandung .. dpt lagi anak , and nma timangan anak tu "minky" .. madu tu dtg jugak umah bkumpul satu keluarga .. jadi pinky and minky adalah adk beradik tiri ..

_________________________________________________________________________

sekrang nih , minky dah lama takda .. dia dah lari dari umah .. kami semua redha dengan kepermegian minky .. semoga dia selamat .. rindu kat minky ): ... tak lama pas minky lari ,, pat tau pmpuan tu mengandung lagi ..  dapat lagi baby baru ... kembar 3 masih hidup smpai sekarang .. kembar 3 dah besa dah .. pinky pn dah ada anak ..tp anak pinky mati .. hmm .. kesian .. madu tu pn dah lari dari umah .. tak tau g mana .. ilang macam tu jee .. tp tak pee ..nak lari lari lah ..

_________________________________________________________________

oke , bila aku balik umah coz cuti sem , aku tgk pmpuan tu ada baby baru pulak .. tgk . byk dah anak die .. now , ada laki, pmpuan , pinky ,3 kembar .. and 3 lagi kembar .. bapa dah ?? kira sendiri ..

hidup bahagia smpai sekarang

_________________________________________________________________



hahahah .. siap ada carta lagi . ni lah sibling terangkat angkat ku . kucing kesayangan di rumah ...


yg bagi susu tu PANDA .. yg menyusu tu ank kecik die
 panda mmg tdo mcm tu . mcm manusia , pinky and slah sekor ank kecik die pn ikt mcm dia tdo ..









yg atas2 tu suma anak kecik dia .. diorang main skateboard .. kau ade ??? 


yg ni bukan pinky .. tp bulu dia mcm pinky .. ni kucing asrama . heheh . selit sikit .. kucing yg lain tak begamba lagi . nnti2 laa upload .. oke . see yaa ..

I LOVE PUSAK


okelah .. ni jee cite pasal sibling ku ..

babai . senyum tau

||(^o^)(""")||

0 comments:

/