Sunday, 4 December 2011

bussines card


Assalamualaikum dan hai hai haaaiii (:


tgk bussines card atas tu ... my dad nak aku buat bussines card camtu ,, gelak2 macam tu guna microsoft publisher .. ahhh ??  serius .. mana aku dapat buat sebijik mcm tuu .. kalau lain dapat laa .. 

tp aku tak buat lagi .. tgh2 blajar gna publisher . then, abg aku pulak mntak aja gna publisher .. aku makin blurr blup blup ... bebuih buih otak aku pk .. aku ajar die , die ajar aku .. aku makin tak paham olah abg aku ..

tuka topik :: (heheh)

semalam semalam my dad mntak pendrive ...  nak aku masukkan lagu untk kereta dia .. so , aku bagi pndrve 4 gb aku , aku isi semua lagu yg ada di laptop .. 

after 1 days my dad driving dgn lagu kat pndrive aku . my dad tgh baring2 tgk tv , aku n my mom pn sma . abg2 lain duk kat dpn pc .. then abg yg tua bising .. 

komunikasi :

abg : pak , kenak keta ktk byk lagu nasyid ? insaf ku dgr ...

(aku my mom n my dad gelak)

my dad : ya keja adk kau yaa ... mn ko mok dgr , iboh ko bukak 1 pey 50 nang surah2 nasyid suma yaa .. atas 50 baruk ada kit lagu kau ..

(aku dgn malu2 smbnyi bwh ketiak my mom ) ahaha ..

my mom : bapak ko betuka corak muzik gk knek .. maklumlah dah tua .. (dgn gelak2 yg tak tertahan)

my dad : aok , nang g bntlu blom tentu gk abis nasyid  yaa ..

-------------------------------------------------------------------------------------

hahahaha .. aku hnya mmpu gelak . tak mmpu nak ckp pape lagi .. tak tahu pulak aku jadi isu kat umah g .. yelah , kat pndrve tu aku letak smua ada . nasyid , surah2 .. malay song , indon , english . then yg mix2 pnya lagu ...

OKE APA DENGAR NASYID (:

gurauan semata2 .. tak lucu pn gelak jelah yee .. tq ..

gelak anda amat laah dihargai ..


0 comments:

/