Tuesday, 6 December 2011

lelaki sensitif

sekarang : tgk kartun ..
mood : spongebob (patrick!!)

assalamualaikum dan hellooo(:

ari ni aku terpikir psal lelaki yg sensitif .. haha . bengong .. tapi lelaki sensitif mmg best kan ..  haha .. sensitif aku bermaksud lelaki tu ambk berat ttg awek die .. syg awek die tu sunggoh2 .. jarang kta tgk lelaki mcm tu . kalau dapt . fuh .. hahaha .. (kidding) .. yup , kalau lah si gadis tu dapat buatkan lelaki keluarkan air mata , mmg bertuah sgt la gadis tuu .. huhu ..

*akunaksgtjadislahsorgdarigadistu*

yelah .. kan lelaki egonya kuat .. tp kalau dah lelaki tu menangsi open .. tu mmg dah luar biasa ...   tp kalau mnangis dpn gadis yg dcntai tu mmg romantik gler .. 

dari pemerhatian@pengalaman aku sendiri .. aku tgk lelaki ada 2 jenis ..

1) lelaki yg setia akan selalu melebihkan kawan2 dia daripada awek dia
2) lelaki yg kurang setia @ playboy mmg byk num atau gmbar gadis2 lain ,

lelaki yg 2 tu selaluny nak enjoy je , walaupn playboy dlm hati dia ttp ada satu je gadis .. yg lain tu pkai main jee ..


macho tak lelaki nangis ? ayoyoyo .. 

kalau lelaki tu sensitif gler , baik tinggalkan jee .. cari yg lain dah . hahaha .. cari lah laki  yg happy go lucky yee .. ceria sntiasa hdup korang .. tp jgn lah trlampau sgt hppy nnti bosan .. 
hah .. pasal mengalah ..antara lelaki 1 dan 2 tu tadi , biasanya yg 2 lebih suka mengalah daripada 1 sbb lelaki 1 dah setia kuat ego nya .. betol ni ... talak tipu pnya oo . hahaha

ni dari segi pndangan aku laah . tak tau lah pndapat korang ape .. kalau slh maaf la yee .. 

bonus entri ni :

kecantikan sempurna lelaki :-

a) lelaki yg mmpu mengalirkan air mata utk ingatan
b) lelaki sedia menerima segala teguran
c) lelaki yg mmberi madu, setelah mnerima racun
d) lelaki yg tenang dan lapang dada
e) lelaki yg baik sangka
f) lelaki yg tak pernah putus asa

kecantikan lelaki berdiri di atas kemulian hati
seluruh kecantikan yg ada pada Nabi Muhammad SAW 
adalah kecantikan sempurna seorang lelaki . wallah'ulam


0 comments:

/