Sunday, 4 December 2011

sketch timee

status : tak mau tdo lagi
mood : malas
sekarang : sakit bahu 
minuman & makanan : takde 

assalamualaikum dan helloooooo (:


12 minit lepas .. aku bosan .. then . ikt tabiat aku tiap malam .. aku akan beteman kan a4 paper n colour pen , marker .. pensil , pemadam .. semua lah alat tulis yg ada . then aku mula operasi conteng menyonteng kertas tu tanpa tujuan ... aku conteng2 jee ...

tapi tadi . aku buat nma aku . hahaha . tak cantik .sbb aku bukan pndai lukis kukis pung .. 



yg ^ blom siap sepenohnya lagi ..


yg ^ dah siap .. tgk .. yg ujong2 tu dah takde idea lagi .. macam tu lah jadi nyaa .. mata2 yg kluar ...

jgn gelak .. senyum jee yee .. terima kasih ..


ehh .. aku teringat mase sekolah dulu2 aku n kawan ku lukis kartun nih .. check it out .


3 tangan yg buat .. sbb tu jadi macam tu .. lukisan nih aku masih simpan lagi tau . bia pn zaman sekolah dah berlalu .. 

miss zaman muda )':

oke laa .. nak tunjuk tu jee .. lain hari tunjuk lain pulak yee .. 


babai ..

||(*o*)('')||


0 comments:

/