Wednesday, 25 April 2012

Kenapa perempuan suka bad mood?

Kenapa perempuan bad mood, moody or suka marah-marah dan hilang sikap cool dia ketika datang bulan, jadi sebagai perempuan mestilah diorang tahu sendiri kan, sebab dan musabab kenapa diorang marah tapi bagi orang lelaki macam aku nih, for sure berlegar di fikiran kami apa sebabnya yang mereka mesti bad mood..


Sebenarnya bukan aku tahu sangat tapi sejak minggu lepas aku diserang satu penyakit yang memang mengganggu perut ini iaitu gastrik, yang menyebabkan kesakitan yang melampau kepada perut aku.

Mana taknya, tiga malam nih memang tak cukup tidur aku diganggu penyakit nih, bukan sakit jer, badan pun jadi malas, bad mood, malas nak layan orang, kawan-kawan datang sembang pun macam layan tak layan jer, bukan sengaja tetapi sebab penat dan penat melayan kesakitan perut ini..

So lepas tiga empat hari merana sebab penyakit nih aku buat kesimpulan yang kesakitan ditanggung oleh kaum hawa ni lah yang menyebabkan mereka bad mood maybe kesakitan aku hanya sedikit kalau nak dibandingkan dengan kesakitan perempuan tu tapi serba sedikit aku dapat jugaklah memahami kesakitan yang ditanggung...

Patutnya semua lelaki kena sekali dapat penyakit gastrik nih untuk merasa kesakitan perut yang ditanggung oleh kaum hawa.. ye dak?? -Sumber

0 comments:

/