Wednesday, 18 April 2012

Tukar Theme Facebook anda kepada Theme yang asal

assalamualaikum .. today rara nak share cara nak tukar THEME FACEBOOK kpda yg asal ..

citer pasal fb nih . sbb rara buang fb adalah gara2 .. hari tu tguna pulak theme timeline .. serius , tak suka .. puas dah cuba search mcm mne nak back to asal tp tak dpt2 .. now,hampir 3 bulan dah rara takde fb .. malas ler nak buat .. kita biarkan jee . oke . kita mulakan tutorial kita yee .. rara dapat ni daripada yahoo rara ..oke^^



Untuk pengguna browser seperti gambar di bawah, anda hanya perlu klik saje. Install dan run pada file yang anda akan download selepas menekan gambar browser yang anda gunakan.


Selepas install dan run, anda hendaklah ‘logout’ dari facebook. Selepas itu login semula, anda akan dapati facebook anda sudah bertukar pada layout facebook yang lama. 

Namun begitu, perlu di ingatkan bahawa, pengunjung facebook anda masih melihat facebook anda pada layout facebook timeline. Hanya anda yang boleh melihat layout asal facebook ini.

Selamat Mencuba.

Untuk informasi yang lebih lanjut sila kunjungi http://www.timelineremove.com/

untuk yg nak tuka tu , cuba try tutorial ni . kalau dapat bagi tau lah yee .. sbb rara tak cuba lagi . xde fbkan . hee .. so .. selamat mengetry ..^^

0 comments:

/