Monday, 21 May 2012

ceritera pagi buta ini

assalamualaikum :)

sebelum ap2 .. entri ni takde gambar ape2 .. cerita jeee yee ..

setelah sekian lama menyepi .. akhirnya aku Rarashaza muncul balik .. huahaha*evillaugh*
dah 2 minggu berada kat rumah .. seronok sesangat .. 2 minggu just 3 kali je keluar rumah .. yesterday is miri festival .. hari jadi miri .. SELAMAT HARI JADI MIRI, SARAWAK.. home sweet home .. macam2 event ad kat bandar tp tak pegi pun . dok rumah jadi gadis baek . *baaeeeklerrrkan* ..

sunday lepas2 MDB ad pegi rumah .. wahhhh .. tersangat ler happy yer gadis ni .. 12 mei bday si dia .. langsung takde wish kat dia sbb DG nih tak guna hp lagi .. 13 mei hari ibu .. dia pegi rumah .. dengan tak sangka2 tanpa perancangan kami menyambut hari ibu di rumah .. ingtkan nak beli kek jee ... dah malam masak ni la masak tu laa .. last2 parti meletopp .. haha .. takpee, demi ibu tercintaa kan . syg mak !

21st mei .. result sesi dec 2011 kluar .. aduh2 .. rara wish yg terbaik utk result rara .. pointer .. duupppppppppppppp jatuh .. sbb sem lepas mmg sem yg membawa penyakit malas yg amat ... dont know why . but mmg .. azam baru utk sem akan datang ... bulan 7 yeah2 ...

GO RARA GO RARA .. FIGHTING ! FIGHTING ! .

hari tu cari balik diari 2011 yg hilang.. diari cantik diari .. dibuat dengan hasil tangan sendiri .. tulisan sendiri .. *mmgla* .. tak jumpa .. semalam baru jumpa .. masih cantik macam dulu .. sekarang dah simpan baik2 .. taknak hilang2 lagi ..  diari 2012 maju sikit .. my lappy . haa . mesti lah dengan password ..

nak umumkan nih .. tak lama lagi birthday tuan punya blog nih ... waaa .. tua dah tua dah .. boleh panggil nenek dah kan .. hahaha ... taknak lah ..

happy bday kat tuan punya badan .. wish sendiri jee ..

cuti ni every day bangun 3 pagi sbb nak tolong mak bungkus nasi lemak, mee hoon n mee kolok serta goreng karipap kentang n sardin utk dijual ..
lain pulak kalau ade catering . tak menang tangan dibuatny .. tp best ... yg tak best nak kemas dapur lepas buat catering ..

weee .. teringat mase sekolah rendah .. setiap hari ambik pesanan kawan2 yg nak beli nasi lemak o mee2 .. tau yg kat sekolah tak blh bjual tp peduli ape nye punkan .. haha .. jadi usahawan diteruskan ke sekolah menengah .. mmg laku .. sbb kawan2 semua malas pegi kantin ... bile f.4 pindah sekolah teknik . lagi banyak tempahan .. bukan dari kwn2 jee . dari ckgu pun dah sekian byk nye .. org pegi sekolah bawak buku .. rara pegi sekolah dengan beg dibelakang, plastik besar ditangan kanan dan kiri . sebelum masuk kelas kena pegi pejabat dulu hantar pesanan ckgu .. pengalaman zaman sekolah dulu mmg best .. dibuang tidak sama sekali ..

entri kali ni panjang la pulak ... rasanye setiap paragraph lain2 cerita .. haha .. *selutsekalikedongadamokdimasok*

okelah .. smpai sini sjee .. sekian sje gadis ini berceloteh .. jumpa di entri seterusnya ..

p/s : rara terase pelik dengar lagu ni ..hahahahaha



0 comments:

/