Friday, 16 November 2012

Alhamdulillah :)



Assalamualaikum readerrsss ..
Today (sighing) … mata ? sgt berat ..  tp taknak tdo . costing again and again until lepas exam esok . baru rsa free without costing .. ergh .. after costing exam esok baru nak focus law and fa2 ..
Lastnight .. lepas stdy costing .. mcm biasa kami berempat akan layan diri masing2 .. 2 orang tgk movie masing . 2 orang laki tgk movie yg sme .. but smlam kami blajar skejap sgt . ntah knpa .. rse malas sgt .. rse pnt dh hadap buku costing nih .. wait ! mira .. tak boleh merungut .. no ! no ! no ! … costing best wey .. senang nak faham .. harap esk dapat buat test dgn baik .. dh smiggu2 ni costing je blaja .. msti dpt buat kan ..
#eh .. congrate to classmate yg lulus ubs accounting system tu ..:) yg tak lulus tu jgn putus asa oke .. try lagi sem 5 .. ikt junior sem 3 nnti ..
Bile dapt result pagi tadi mcm takda perasaan . bile kawan bg tau die fail . aku mcm dupdap tp tak kisah . ntah y mcm ni .. but bile bukak emel then masok junk tgk sage u anta result . Alhamdulillah aku pass . walaupun pass jee .. but its oke . tak sia2 struggle dgn acc system slama ni .. walaupun open book test kalau tak paham nak buat tak guna jugak kan .. lunch dgn kwan2 tadi satu kelas berdebat pasal result acc system ni . diorg ckp yg pass takde certificate pun .ohh .. dh putus smgt aku bila dgr kwn ckp mcm tu but suddenly senior melimpasi kami , aku terus panggil then tya .. die ckp ad .. oii .. ada la wey . korang ni . hishh .. berkobar balik smgt aku .. :D (dihantar by emel nih)

Alhamdulillah ..

0 comments:

/