Tuesday, 13 November 2012

Final Exam dh dekat !




Assalamualaikum …



bila dah tired . inilah jadiny .. maklumlah dah nak final exam kan .. on November 17 which is cost accounting paper yg make me blurrr, stress .. don’t understand .. n otak rse #$#$%^&* study about it .. but itu dulu lahh .. mse2 dlm kelas .. bile dh stdy sendiri .. ohh begini rupanya … ohh mcm ni … but only for certain chapter ler ye .. haha .. still otw nak faham nih .. taknak carry paper ohh .. 

aku cuba .. cuba utk memahami semua itu … tp . ahhh .. bila malas datang jee . zzzuuupppp …  paper sana, pen sini , pemadam situ , pensel kesana kemari …  but tadi . tadi aku n kawan belajar costing bab marginal n absorption tu  smpai 3 jam tak henti sambil karoke dgn kawan2 .. yelah pengiraan kan boleh lah huhuhaha .. kalau dah paper baca itu . senyapp ! 

sem ni ambik 3 paper .. costing , financial acc 2 and company law .. hope aku akan pass smua test .. doakan pelajar ini ye .supaya dpat buat yg terbaik utk sem 3 ini .:)

tadi aku cuba nak belajar FA2 hire purchases but aku boleh lupa buat acc die . hehe .. something wrong dh otak aku ni . itulahh tak lepas kalau tak makan samboi merah sehari .. sbb tu jadi pelupa ..

stop makan samboi !! jgn tergoda dengan kemeraham samboi !! ergghh . nyum2 ..

entahlah kali ni aku boleh sambil lewa dengan law .. mgkin sbb dh buat nota awal kot .. or sbb dh faham .. Cuma nak hafal seksyen je lah .. FA2 ? aku harapkan terbaik utk FA2 ..  aku tau aku boleh score FA2 .. yeahh !!

sem depan dh practical .. mesti aku rindu giler kat classmate aku nih . satu kelas dh rpat gler mcm adk beradik dah … 6 month tak jmpa each other but yg sme practical tu xpelah ye .. its oke kite jumpa balik sem 5 next year .. insyaAllah … 



(esok .. opss . nop . today what im gnna do yah . sleep .. wake up .. go to bath ..->costing note .. study .. lunch … continued w costing . rest .. watching movie .. praying don’t forgt ..emm .. stdy costing again .. )

Yeke aku buat ni nnti ? of course le kan .. #ehh

Costing ----> stiap kali buat costing kami tak harapkan jawapan kami betol .. sbb kmi mmg tak dberi jawapan utk latihan kami .. asal kami fham buat sudah memadai setakat ini ..

So .. pesanan utk classmate  ..

Stop berdreaming .! stdy ! study ! stdy ! buktikan yg kelas kita klas DIPLOMA IN ACCOUNTACY BATCH KITA YG TERBAIK ..:D main2 jugak .. 

Never frgt , En . S .. our program leader and our academic advisor, Pn. S  always support us for d all courses that we tken .. walaupun kita slalu mrungut psal subject2 yg kita ambik ni .. ini lahh course kita .. ! we must proud that we learn all of that oke … accountancy right guys ?? study mmg takde yg senang kalau tak belajar kan .. mcm kita sekarang ni . smua ngah stress2 struggle2 gak pasal costing ni sbb kat kelas kita je tau btapa kita ni main2 sbb merungt tak faham . hahaha .. tp sy pecaya smua kita boleh lulus costing dengan .. trbaik tu .. tak kot . yg mmg terer jee blh ambk terbaik .. yg main2 dlm kelas slalu tu .. hehe .. ambk lulus dengan jaya nya lahhh .. goodluck ohh ..

Eh . I heard about enroll registration on December 10 , how ah ? practical student pun plu jugak ke ?? hmm


So .. okelah .. company secretary tired oredy typing2 all of this .. bahaha .. sleepy .. katil oredy calling2 for me ..  guys yg ngah exam or bakal exam .. good luck !! do the best to beat the rest  !!

0 comments:

/