Saturday, 18 May 2013

Dan bila rahang jem

mood : agak kurang sihat


baru lepas minum teh with egg bread burger ..




assalammualaikum guys .. n hai ...



 amacam arini sihat dok ? 
saya agak kurang sihat untuk beberapa hari ni ..  
guys penah tak korang ada masalah rahang ?
 i mean mulut korang tiba2 jem .. tak leh buka besa2 ..
 ini lahh yang saya ngah lalui beberapa hari ni .. 
actually saya dah selalu sangat rahang saya jem but saya dapat atur balik .
. tak silap setahun dah perasaan jem2 ni .. selalu boleh atur .. ni tak boleh plak 
.. dh berapa hari dah ni .. tak boleh nak kasih betol plak rahang ni ... 
my mom ask jumpa pakar .. tp takda orang nak hantarkan .. ayah sangat bz mnggu ni .
 so i kena tahan  ..
. tak makan gelojoh lagi .

. ergggghh ..
 sangat susah jem macam ni ..  
dulu ada jugak my mom cerita arwah nenek saudara bila menguap rahang
arwah terus jem tak leh nak tutup balik mulut .. pastu terus hantar ke hospital ..

but mulut saya masih dapat buka dan tutup serta masih dapat bercakap macam biasa..
hanya agak susah bila time makan saja .. saya tak leh nak buka besa2 mulut ..
mcm mna mcm mna

mybe next monday saya g poliklinik dulu cek .. 
rahang ni nak pegi jmpa pakar gigi ke pakar tulang ? 
agak musykil disini ..
hoho ..
 

0 comments:

/