Monday, 6 May 2013

Suda abis practicall laaa ~

assalamualaikum ...

mood: nervous
drink: no ~
food: no ~
on diet konon*

hyee yai yai yai 
mood sangat nebess utk ari esok sbb presentation utk practical nih..
yaa .. aku dh habis practikal n perasaan aku bercampur hapy n tak hapy ..

hapy : sbb MISSION COMPLETE
tak hapy : sbb aku rindu geng staf sana .. dh rapat sngt ..huhu ..

last day 3 mei mmg sedih sgt ... but alhamdulillah aku dapat complete semua assingment list aku yg sudah diberi boss sana .. all complete .. 

serius . keja kat sana macam2 aku dapat .. n envrmnt kerja pun sngat best . thumbsup* dah mcm satu family kat ofis tu .. n kami (aku & noraini) catat rekod . budak MELAYU pertama yang practical kat situ ..

wah wah wah

n aku sempat menyambut HARI PEKERJA ..yaa utk pertama kali dalam hidup aku ada HARI PEKERJA ..
UNTUNG SANGAT WEH

2 hari terakhir mase keja tu . diorang asyik belanja aku makan .. ari kamis kat mcD lepas tu boleh order double burger ntah apa nmanya .. mcm gila aku nak abiskan ..

last day dibawa pulak pegi pizza hut .. huhu . kat sana mmg boleh laa aku habiskan ... mmg sedap . pndai diorang order ikt selera aku .. thnks u ..

pastu boleh lagi gamba2 .. then gelak2 ... pastu nangis .. huhu ..

aku rindu korang sangat D;

walaupun korang semua tua2 dari aku ..but korang mmg de best staf ever .. walaupun semua anda berbangsa cina .. im proud of u coz u all sudi ajar saya .. 

i love you 


yg paling rapat






ini masa makan kat mcD .. nyum2 ..





ini pulak last day


kat 2nd floor tempat aku 

1st floor tempat noraini



best sngat rupany kerja ni kan.. tak saba aku nak abiskan diploma . n insyaAllah aku akan mntak balik kerja kat sana sbb boss dah offer awal .. hihihi ..

mesti gunakan kesempatan yg ada nih .


okelah .. untuk today ni saja ..



0 comments:

/