Sunday, 30 June 2013

Semester 5 here we go !

Assalamualaikum ...

heloo semester 5 .. dh 1 week aku berada dalam semester 5 .. byk perkara yang berubah ! terutamanya peraturan .. ahhh ... student must follow rite .. whatener is it .. rule is rule .. if u break out the rules .. senyap2 ... hahahaha ... mcm apa yg aku buat sekarang ni . rasanya dh seminggu aku jadi PELARIAN .. mention again .. PELARIAN !! kalau dicekup entah apa jadi .. diibaratkan warden itu kastam n aku pelarian yg takda permit .. eh . not only me okay .. byk lagi pelarian diam2 dalam kampus ni ..cuma tau atau tak tau je ..

Semester 5 subjek banyak yang berat2 .. aku risau. bingong. strreess. tak tau. blh tak aku bawa tambah2 lagi byk mmbaca .. mmg lemahlah aku .. nasib baik kawan2 aku semuanya kaki belajar .. yelah kan org ada berkata2 .. nak wangi berkawanlah dengan org yang wangi .. nak busuk berkawanlah dengan org yg busuk .. kan .. 

sibuk mmg sibuk sem ni .. mmg akan kurangkan aktiviti berinternet ni sikit2 ... n nak bg tau .. ahad ni ada makan-makan setelah tamatnya LATIHAN INDUSTRI ... hadiah sponspor oleh penasihat akademik kami .. mkn2 kami lah collect2 .. aa'ah .. kmi buat utk kelas kami jee .. kelas lain . no way ..! tak boleh ikt ..!! *jahat

roomate pulak ! yaa . actually aku ditempatkan di blog 1 and roomate budak classmate jugak ..  but hari pertama masuk .. diorang classmte lain nak tuka2 .. so aku plh dengan bestfrien aku .. blok 4 .. blik 4 orang dengan noraini,pauline and valerine .. bff kuu .. sbb itulah aku cakap aku ni pelarian .. haha

okaylah .. smpai sini setory mory aku sem 5 .. baru mggu pertama . ada banyak lagi setory mory aku nnti .. kalau sempat update . aku update ..:)








1 comments:

Berita Kaki said...

saya pun praktikal sem depan .. sem 6 .hehe

/