Tuesday, 14 April 2015

last day jadi bibik !!

Assalamualaikum semuaa ┬┴┬┴┤(・_├┬┴┬┴

Nak bagi tau niii !!!
Esok rara dh start keja ..
Kerja mana ? Kerja kat LHDN miri ..
Contract jee tp alhamdulillah ade gak duit utk raya and konvo bulan 8 nanti.

Mase interview bln 3 dulu x expect pun dpt.
Sbb yg interview gilaa byk manusiaa ! Lebih 50 org
Kekosongan 6 je .
Kalau dah rezeki kan .. Hehehe ... Bersyukur sgt.

Mse interview ari tu rasanya rara plg skjp. Yelah dah peng-interview tu ckp rara ni lebih tau psl gst bbanding lhdn. So rara pn x yakin lah dpt. Part best diorang boleh bg tau rara elok kalau jd konsultan gst . hek eleh .. Hahaha ingtkan bg tau cmtu mmg xnk rara ..

Ok mean dis day last day rara jadi bibik kat umah ..
Selama nii jadi bibik rasanyaa dah sebati dgn jiwa raga nih ..ingtkan bibik kerjaya rara , hahaha . pnh gak ckp ngn mummy yg rara xnk keja nak dok umah je buat kja umah ! Mak ckp baik kawen ! Eehhhhhh .. X hbis2 . kamg kawen btol nnti baru tau .. Hoho . muda lagi laa mak ..

Ok laa tgh tgk cerita ni
Be carefull with my heart !
Aww !
Pewasan jap !
Bila post guna tab nii ..
Mcm everything terlimit aii laaaa
-(>口<-)

Baaaiii semuaaaaa jumpa lagiii semuaaa !!

0 comments:

/