Sunday, 29 November 2015

no tittle

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

entah aku rasa lawak !!
aku selalu lupa aku ada blog.. mungkin sekarang ni. aku jarang hadap laptop kot.

dulu masa dok asrama boleh laah, gilaa minat aku dulu. smpai cantek blog aku punyaa lah aku edit edit edit. guna photoshop lagi. tengok sekrang mmg cantek kan .? hjahahaha tu dlu laa zaman rajin.

sekarang ni.. kekangan masa mak nyah oii ..

dlu abis spm, bulan 1 masok plkn 3 bulan. abis plkn. dok umah kejap, bln 6 masok politeknik. 3 taun lah sana. abis diploma las year awal bln 5, dok umah 3 minggu, dah start kerja. masa tu kerja kat Audit Firm tempat practiical tu dlu, tapi x lama .. setengah taun berenti sbb uncle mintak tlg buat akaun resort dia. so pegi laa bintulu. buat akaun pastu jaga2 cafe dia. pastu dah stlle akaun dia balik miri balik. dok umah kejap. pastu dapat plk keja kat lhdn sampai laa sekarang.

kesian kan ? hahahah.

Alhamdulillah kerja sekarang ok. dah 9 bln bkeja. keja rara di bhagian unit undang2.. pkejaan yang mncabar sgt .. bila ada time jumpa tax payer, kena marah . dush dush dush !!! mula2 agak kecut perut jugak . tapi lama2 .. lali dah mereka nak marah. rara buat keja rarakan ..

normal laa tax payer marah2 ..

korang pun mesti marah kan kalau ke lhdn ? hahahah. xpa faham .

jangan awak semua kecam rara nanti.

ahahah .. ok byee . assalamualaikum...

muaah !!.



/